вівторок, 01 травня 2018 10:22

На Донбасі постраждали троє українських військових

На Донбасі постраждали троє українських військових
На Донбасі зафіксовано 44 обстріли українських позицій з боку бойовиків Фото: Корреспондент.net

На Донбасі за минулу добу, 30 квітня 2018 року, постраждали троє українських військовослужбовців. Про це йдеться в повідомленні прес-центру операції об'єднаних сил (ООС) в Facebook.

За першу добу проведення операції об'єднаних сил на Донбасі зафіксовано 44 обстріли українських позицій з боку бойовиків.

"Противник не дотримуючись міжнародних угод 6 разів відкривав вогонь з 120 і 82-мм мінометів і вів вогонь зі стрілецької зброї. Троє військовослужбовців отримали поранення", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі завершилася АТО: розкрили подробиці "нового порядку"

Поранених евакуювали в госпіталь.

Раніше президент України Петро Порошенко офіційно оголосив про старт операції об'єднаних сил (ООС) на Донбасі. Таким чином, вчора на Донбасі офіційно завершилася антитерористична операція (АТО). Зміна формату АТО на операцію об'єднаних сил передбачена законом про реінтеграцію Донбасу.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі постраждали троє українських військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути