середа, 31 липня 2019 21:01

На Донбасі помітили заборонену техніку бойовиків

На Донбасі помітили заборонену техніку бойовиків
На Луганщині зафіксували заборонену Мінськими домовленостями техніку бойовиків. Фото: УНН

У зоні Операції об'єднаних сил на Луганщині помітили заборонені Мінськими домовленостями танки і важку артилерію бойовиків.

Зокрема, 29 липня, поблизу населеного пункту Хрустальний спостерігачі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ зафіксували 22 реактивні системи залпового вогню БМ-21 "Град". Про це повідомляє прес-центр ООС.

"Окрім того, на непідконтрольній урядові України території, зафіксовано 49 одиниць озброєння, яке розміщене за лініями відведення, але за межами визначених місць зберігання. Так, 26 липня, неподалік від населеного пункту Мирне, БПЛА СММ зафіксував 20 танків T-72 та Т-64, 12 буксируваних гаубиць Д-30 "Жаба", 8 самохідних гаубиць 2С1 "Гвоздика", 6 протитанкових гармат МТ-12 "Рапіра" та 3 міномети 2Б11 "Сани"", - розповіли в ООС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звіт ООС: Росія плює вогнем на домовленості

Миколаївський бронетанковий завод передав до Збройних сил України понад 50 одиниць бойової техніки. Модернізували бронетранспортери БТР-70 до рівня БТР-70Ді та бойові дозорні розвідувальні машин БРДМ-2 до рівня БРДМ-2Л1.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі помітили заборонену техніку бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути