вівторок, 03 квітня 2018 13:33

На Донбасі "партизанський рух" закошмарив бойовиків

На Донбасі "партизанський рух" закошмарив бойовиків
Партизани знешкодили бойовиків на Донбасі. Фото: iPress.ua

На окупованій російськими найманцями частині Донбасу активізувався партизанський рух поблизу Гольмівського.

1 квітня у зоні відповідальності одного з підрозділів 3-ї омсбр російсько-окупаційних військ, група невідомих здійснила напад на двох бойовиків, повідомив штаб АТО.

"Бойовикам завдано тілесних ушкоджень різної ступені тяжкості. Партизани заволоділи табельною зброєю окупантів та зникли у невідомому напрямку. Незважаючи на оголошений окупантами план перехоплення, по гарячих слідах нападників затримати не вдалось. Їх пошуки тривають й досі," - йдеться у повідомленні.

Після інциденту у місцях дислокації бойовиків посилено заходи охорони та оборони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі знищили 42 бойовиків

"Серед місцевого населення окупованих територій Донецької та Луганської областей продовжує наростати невдоволення присутністю російсько-окупаційних військ. Про це свідчать чисельні випадки прояву агресивних дій щодо окупантів. Факти вказують на те, що на непідконтрольних уряду України територіях набирає обертів партизанський рух, мета якого – якомога більше ускладнити життя окупанту", - повідомляється.

Екс-ватажок терористів ДНР Ігор Гіркин (Стрєлков) заявив, що є лише 3 варіанти воєнного вирішення конфлікту в ОРДЛО і всі вони закінчуються для Росії шкідливим ударом. У першому варіанті українські війська атакуватимуть російську окупаційну армію на Донбассі по всьому фронту.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі "партизанський рух" закошмарив бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути