неділя, 20 січня 2019 22:43

На Донбасі очистили від мін майже 45 гектарів

На Донбасі очистили від мін майже 45 гектарів
Українські військові за тиждень знешкодили 40 вибухонебезпечних предметів. Фото: УНН

На Донбасі за тиждень від мін очистили 44,85 га території.

"За підсумками виконання завдань протягом тижня підрозділами ДСНС зі складу Об'єднаних сил: очищено 44,85 га території, виявлено та знешкоджено 40 вибухонебезпечних предметів", – йдеться в повідомленні ДСНС.

Це забезпечило щоденний доступ чергового персоналу Донецької фільтрувальної станції на робочі місця; безпечне проведення аварійно-відновлювальних робіт на водогоні "Горлівка – Торецьк" діаметром 900 мм і відновлено централізоване водопостачання майже 43 тисячам осіб міст Торецьк і Залізне, а також селищ Північне і Південне; безпечне проведення аварійно-відновлювальних робіт на газорозподільній станції Мар'їнка-Красногорівка і трасі газопроводу-відводу протяжністю 5 км; забезпечено функціонування пунктів надання допомоги населенню в межах КПВВ, на яких за зверненнями 402 осіб, які перетинали лінію зіткнення надана можливість обігріву, відпочинку, медичної та психологічної допомоги понад 400 особам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пам'ятаємо всіх загиблих на Донбасі у 2018 році

Основні зусилля були зосереджені для забезпечення безпеки населення в межах населених пунктів та об'єктів інфраструктури.

Сьогодні на Донбасі бойовики дев'ять разів відкривали вогонь по позиціях українських військових. Внаслідок обстрілів російсько-окупаційних військ один український військовослужбовець отримав поранення.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі очистили від мін майже 45 гектарів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути