неділя, 27 травня 2018 20:02

На Донбасі ліквідували 9 найманців

На Донбасі ліквідували 9 найманців
Розвідка повідомила про втрати серед найманців. Фото: ООС

За минулу добу на Донбасі ліквідували 9 найманців. Ще 7 отримали поранення.

"За даними розвідки, в цілому за добу противнику завдали втрати: дев'ять окупантів знищені і семеро отримали поранення", - йдеться в повідомленні прес-центру операції Об'єднаних сил.

Криміногенна ситуація в районі виконання завдань операції Об'єднаних сил залишається контрольованою. Контрольні пункти в'їзду-виїзду продовжують працювати в штатному режимі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі знищили командний пункт бойовиків

За вчорашній день на підконтрольну Україні територію прослідувало майже 20 тис. чоловік і більше 5 тис. транспортних засобів. 23 громадянам відмовили у пропуску через лінію розмежування.

На Луганщині в результаті артилерійського обстрілу загинули двоє військовослужбовців спецпідрозділу СБУ "Альфа", ще один важко поранений. Загиблі - підполковник Руслан Муляр та прапорщик Юрій Журавльов.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі ліквідували 9 найманців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути