Ексклюзиви
середа, 31 жовтня 2018 19:06

На Донбасі було неспокійно, є поранені

На Донбасі було неспокійно, є поранені
Сьогодні бойовики 13 разів обстріляли українські позиції. Фото: InformNapalm

Впродовж дня російські окупаційні війська 13 разів обстріляли українські оборонні укріплення.

Крім того, бойовики використали заборонене Мінськими домовленостями озброєння. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"Ворог вів прицільний вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Найбільшу вогневу активність ворога зафіксовано поблизу Водяного на Приазов'ї та Золотого, що на Луганщині. Біля останнього, окрім вищеперерахованого арсеналу, окупаційні війська застосували міномети калібру 82 мм. Два рази, зі станкових протитанкових гранатометів, окупанти обстріляли наші оборонні позиції біля Новоселівки Другої. Крім того, ворожий вогонь фіксували в районах населених пунктів Авдіївка, Піски, Новомихайлівка, Старогнатівка, Павлопіль та Лебединське ", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лукашенко запропонував допомогу у проведенні виборів на Донбасі

У ході бойових дій поранено двох український військовослужбовців.

Росія облаштовує військову частину в Брянській області неподалік українського кордону. Розташована в колишній залізничній лікарні в містечку Унеча. Волонтери та журналісти зібрали фотодокази й супутникові знімки майбутньої бази.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі було неспокійно, є поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути