Ексклюзиви
субота, 24 червня 2017 14:20

На Донбасі бойовики здуру гатили по своїх. Є вбиті

На Донбасі бойовики здуру гатили по своїх. Є вбиті
Бойовики обстріляли свої позиції Фото: news.pn

Бойовики ДНР обстріляли свої позиції. Вони були під дією наркотиків. Один терорист загинув, двоє поранені.

У з'єднаннях і частинах російських окупаційних військ відмічається подальше зниження морально-психологічного стану військовослужбовців, збільшення випадків вживання алкоголю та наркотичних речовин під час виконання бойових завдань, що призводить до втрат особового складу, повідомляє українська розвідка.

Мінометним розрахунком 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти в Новоазовську здійснено обстріл сусідніх позицій, у результаті якого одного військовослужбовця вбито та двох поранено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для бойовиків-пияків ДНР збільшили кількість лікарів

За результатом службового розслідування командуванням полку встановлено, що на момент інциденту мінометники знаходились у стані наркотичного оп'яніння.
При обшуку особистих речей військовослужбовців виявлено велику кількість наркотичного анальгетика Трамадол російського виробництва.

Зросла кількість випадків ухилення від участі в бойових діях військових російських окупаційних військ, яких призвали з місцевих жителів. Про це інформує Головне управління розвідки Міноборони.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі бойовики здуру гатили по своїх. Є вбиті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути