пʼятниця, 22 червня 2018 04:31

На Донбас з боку РФ приїхали 15 ворожих вантажівок

На Донбас з боку РФ приїхали 15 ворожих вантажівок
На Донбасі помітили важку техніку. Фото: Кореспондент

На Донбасі в районах населених пунктів Антрацит та Алчевськ помітили колону техніки бойовиків, яка рухалася з боку тимчасово непідконтрольного пункту пропуску "Довжанський", що на кордоні з Російською Федерацією.

"За наявною інформацією, у районах населених пунктів Антрацит та Алчевськ виявили переміщення колони техніки бойовиків, щонайменше 15 вантажівок, які рухалися з боку тимчасово непідконтрольного пункту пропуску "Довжанський", що на кордоні з Російською Федерацією", — повідомила українська сторона Спільного центру контролю та координації (СЦКК).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У планах Росії немає миру на Донбасі - Турчинов

93-тя окрема механізована бригада Збройних сил України "Холодний Яр", зосереджена в районі окупованого Докучаєвська Донецької області, здійснює тактичні навчання в районі проведення операції Об'єднаних сил. Танкісти відпрацьовують наступ і введення машин у бій.

Зараз ви читаєте новину «На Донбас з боку РФ приїхали 15 ворожих вантажівок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути