пʼятниця, 11 серпня 2017 17:49

На блокпосту помер поліцейський, який пройшов найгарячіші точки АТО

На Донеччині під час виконання службових обов'язків на блокпосту помер поліцейський 42-річний Олександр Трегуб.

Сьогодні він заступив на стоп-контроль у Мар'їнці. Під час несення служби правоохоронцю стало зле, повідомляє Національна поліція України у Facebook.

Автор: Facebook
  У Мар'їнці на блокпосту помер поліцейський Олександр Трегуб
У Мар'їнці на блокпосту помер поліцейський Олександр Трегуб

Коллеги надали йому домедичну допомогу та викликали швидку, але дорогою до Курахівської лікарні серце поліцейського зупинилося.

Переселенець з Донецька, Олександр Трегуб у найскладніші для країни часи залишився вірним присязі і в 2014-му виїхав до Маріуполя.

Працював в обласному главку поліції старшим оперативно-пошукової групи по лінії карманних крадіжок. Весь його службовий шлях присвячено карному розшуку – загалом 21 рік.

"Справжній професіонал, надійний бойовий товариш, людина з великим серцем", - розповідають колеги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пам'ятаємо: імена усіх воїнів АТО, які загинули у липні

Мар'їнка, Авдіівка, Дебальцеве – у складі зведених загонів поліції старший сержант Трегуб побував майже у всіх найгарячіших точках на мапі Донеччини. Рятував людей під нищівними обстрілами, допомагав, підтримував.

Останнім часом заступав на Мар'їнський блокпост. У 40-радусну спеку він вдягав екіпірування та сумлінно перевіряв кожну проїжджаючу автівку.

У чоловіка залишилася дружина і дві доньки 12 і 14 років.

7 серпня 21-річний Володимир Зейлик родом із міста Пустомити на Львівщині помер під час виконання бойового завдання. Його застрелив снайпер неподалік Мар'їнки. Боєць був призваний на військову службу за контрактом.

Зараз ви читаєте новину «На блокпосту помер поліцейський, який пройшов найгарячіші точки АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути