вівторок, 09 липня 2013 21:51

"МВС - найстрашніша банда. У них в очах одне бабло!" - у Донецьку вимагали відставки Захарченка

Відставки міністра внутрішніх справ та переатестації всіх працівників міліції вимагали сьогодні в Донецьку представники "Свободи" і "Батьківщини", висловлюючи солідарність з жителями Врадіївки.

На акцію протесту прийшли приблизно 60 осіб, включаючи безпартійних громадян, які на собі випробували свавілля правоохоронців.

На мітингу "свободівець" Артур Шевцов згадав минулорічний випадок згвалтування чоловіка на опорному пункті міліції в Донецьку. Реальний термін за це звірство отримав тільки один міліціонер, хоча злочин був груповим.

Житель Мар'їнського району Микола Дороган розповів на мітингу, що працівники міліції причетні до згвалтування і вбивства 14-річного хлопчика, який стався в Мар'їнці в 2005 році. Юнака забрали з дискотеки працівники міліції. На ранок школяра знайшли згвалтованим в лісосмузі, і цей злочин не розкритий.

"Знущаються з постраждалих і покривають злочинців, я можу це стверджувати, тому що пройшов всі кола беззаконня, яке твориться в Донецькій області, - розповів на мітингу Микола Дороган. - У 2008 році я поховав доньку - обкурений водій збив її та втік з місця злочину. Мешканці сіл Максіміліановка і Григорівка зловили його, дякую. Але працівники міліції приховали факт вживання наркотиків водієм, допомагали відмазатися. А після моєї доньки на тому ж місці сталося ще 6 ДТП. Машина фонду Соцстраху Мар'їнського району збила людину, а слідчий закрив справу за відсутністю складу злочину. Міліціонери збили багатодітну матір Наталію Бородиню в робочий час на службовій машині. 3 роки пройшло, але досі ніхто не покараний, працівники міліції залишаються на своїх місцях. Підприємець збив чоловіка, забрав до себе в підсобку за 2 км від місця події. О сьомій вечора це сталося, а "швидку" викликали о 2 годині ночі, і людина померла. Винний відомий, міліція не діє. Вже в нинішньому році джип вдарив "Жигулі" - машина ремонту не підлягає, водій більше місяця провів у лікарні, а експерти написали легкі тілесні пошкодження і справу закрили. Фальсифікується все на початковій стадіі.У міліції для цього є і свої свідки, і свої поняті. Чому в нашій країні це можливо? Тому що всі працівники міліції беруть бабло! У них в очах одне бабло. І люди зараз не так бандитів бояться, як МВС - це найстрашніша банда".

Зараз ви читаєте новину «"МВС - найстрашніша банда. У них в очах одне бабло!" - у Донецьку вимагали відставки Захарченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

414

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути