вівторок, 09 липня 2013 11:13

Політики намагаються зірвати політичні бали на Врадіївській трагедії - експерт

Політики намагаються зірвати політичні бали на Врадіївській трагедії - експерт
Фото: gazeta.zn.ua

Замість того, аби реально допомогти людям, та запропонувати якісно нову систему реформування правоохоронних органів, політики намагаються зірвати політичні бали на Врадіївській трагедії.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав політолог Андрій Золотарьов.

"Вони (правоохоронці у Врадіївці — ред.) нагадають про себе, про приниження, про страх який вони пережили. Буде така тобі помста. Щоб не вийшло так, що вони пропіарилися, потім забули про це, а мешканці Врадіївки залишились один на один із бажаючими помсти правоохоронцями", - додав політолог.

Водночас, він наголосив, що "якщо опозиція вважає за необхідне допомогти мешканцям Врадіївки, то нехай робить це. Адже через два-три місяці будуть зворотні дії правоохоронців".

Окрім того, він наголосив, що поведінка опозиції у Врадіїїці свідчить про те, що вони думали лише про свій рейтинг, а не про людей. "Дуже поганенько виглядали партійні намети, прапори на вулицях. А тоді треба було привести просто адвокатів та юристів. Люди це добре розуміють, і намагання зірвати політичні бали на цій трагедії не дадуть необхідного їм ефекту", - висловив думку експерт.

"Якщо вони бажають допомогти, то нехай тримають руку на пульсі. І при мінімальному натяку на помсту, нардепи відразу реагували. Це буде найкраща допомога", - підкреслив Золотарьов.

"Нардепи, той же Москаль, Ярема, нехай запропонують своїми світлими умами, як змінити систему МВС, бо змінити Захарченка на будь-когось іншого — нічого не змінить, і МВС залишиться таким які було", - наголосив він.

Водночас, говорячи про реакцію влади на те, що врадіїївці вийшли до Києва, аби вимагати звільнення міністра внутрішніх справ, він сказав: "Влада може не звертати увагу. Бо будь-яка реакція — не додасть балів владі, а там теж не дурні люди сидять. Будуть робити так, щоби вона отримала резонансу".

Нагадаємо, вчора лизько 20 мешканців Врадіївки, Миколаївської області, пішки вирушили в сторону Києва. Протестна піша хода має завершити 18 липня у Києві.

Попередній маршрут ходи: Первомайськ (8 липня); Голованівськ (10 липня); Умань (11 липня); Монастирище (12 липня); Жашків (13 липня); Біла Церква(15 липня); Фастів (16 липня); Васильків (17липня); Київ-Майдан (з 18 липня-безстроково).

Зараз ви читаєте новину «Політики намагаються зірвати політичні бали на Врадіївській трагедії - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути