вівторок, 25 вересня 2018 13:15

Можна працювати у польових умовах - показали "швидку допомогу" для танків
6

На Львівському бронетанковому заводі запускають у серійне виробництво броньовану ремонтно-евакуаційну машину (БРЕМ) "Лев".

Машину створено на базі танка Т-72, повідомляють в Укроборонпромі.

Вона призначена для евакуації та буксирування несправної, пошкодженої гусеничної та колісної військової техніки в умовах бойових дій, проведення її поточного та середнього ремонту в польових умовах. Екіпаж машини – 3 людини, на озброєнні БРЕМ – кулемет НСВТ.

Броньована ремонтно-евакуаційна машина (БРЕМ) "Лев"
Фото: Укроборонпром
Броньована ремонтно-евакуаційна машина (БРЕМ) "Лев"
Броньована ремонтно-евакуаційна машина (БРЕМ) "Лев"
Броньована ремонтно-евакуаційна машина (БРЕМ) "Лев"
Броньована ремонтно-евакуаційна машина (БРЕМ) "Лев"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українську армію посилять бойовими "Атлетами"

"Лев" оснащений лебідкою із тросом робочою довжиною 200 м, яка розвиває тягове зусилля у 22–25 тис. кгс, а при використанні додаткових поліспастів – до 75 тис. кгс.

Електрозварювальне обладнання, яке живиться від генератора ремонтно-евакуаційної машини, дозволяє проводити електрозварювальні роботи в польових умовах.

Додатково машина обладнана вантажною платформою, що дозволяє транспортувати запасні частини, необхідні для проведення ремонтних робіт, вагою до 1,5 т.

Харківське конструкторське бюро з машинобудування ім. Морозова розробляє танк, який перевершить за бойовими можливостями знаменитий Т-64БВ "Булат". З'явитися він має вже 2019-го.

Зараз ви читаєте новину «Можна працювати у польових умовах - показали "швидку допомогу" для танків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути