Ексклюзиви
субота, 09 вересня 2017 14:33

Може дійти до Одеси, Чернівців і Закарпаття — генерал про розширення ДНР і ЛНР

Може дійти до Одеси, Чернівців і Закарпаття — генерал про розширення ДНР і ЛНР
На думку українського генерала Юрія Думанського, бойовики ДНР і ЛНР можуть поширити свій вплив на Одеську, Закарпатську і Чернівецьку області. Фото: Еспресо TV

Аналоги ДНР і ЛНР можуть виникнути в кількох регіонах України — Одесі, Чернівцях і Закарпатті.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів Юрій Думанський, екс-заступник начальника Генштабу ЗСУ, генерал-лейтенант.

"Україна знаходиться на перетині трьох світів: європейського, євразійського та азіатського. Ми знаходимося на перетині культурних, релігійних, ментальних світів. Як тепер організувати і об'єднати націю, щоб унікальне географічне положення працювало на нас, а не розривало країну? Щоб не виникало нових ЛНР/ДНР в інших областях? А такі передумови у нас є: Закарпатська, Чернівецька, Одеська області. Виклики, ризики і проблеми в усіх прикордонних регіонах – систематичні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт розповів, чому Росія зазнає краху

Проект "Стіна" не врятує від масштабного вторгнення Росії.

"Від чого може врятувати жалюгідний паркан з рабиці з подекуди встановленими системами спостереження? Навіть Велика Китайська стіна не мала значного військового впливу".

Гібридна війна Росії на Донбасі і окупація Криму може тривати ще кілька десятків років. Завершиться в разі громадянської війни в РФ. Таку думку українським ЗМІ висловив російський опозиціонер, економіст, екс-співробітник Адміністрації президента РФ Дмитро Некрасов.

Зараз ви читаєте новину «Може дійти до Одеси, Чернівців і Закарпаття — генерал про розширення ДНР і ЛНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути