субота, 09 вересня 2017 10:43

"Років двадцять, а може, і більше" — російський опозиціонер назвав строки агресії в Україні

"Років двадцять, а може, і більше" — російський опозиціонер назвав строки агресії в Україні
Російський опозиціонер, економіст Дмитро Некрасов вважає, що Росія покине територію України через кілька десятиліть. Фото: Хвиля

Гібридна війна Росії на Донбасі і окупація Криму може тривати ще кілька десятків років. Завершиться в разі громадянської війни в РФ.

Про це в інтерв'ю "Обозревателю" розповів російський опозиціонер, економіст, екс-співробітник Адміністрації президента РФ Дмитро Некрасов.

"У середньостроковій перспективі дійсне рішення цього комплексу проблем можливе тільки при двох сценаріях: або тут щось станеться, або в Росії на межі громадянської війни. Навіть при відносно демократичній зміні влади я погано уявляю уряд, який, умовно кажучи, віддасть Крим. Без якоїсь громадянської війни і повного розвалу це неможливо. це дуже довгий пат. Років на двадцять, а може, і більше", - вважає російський політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хоче загнати в кут" - Кучма прокоментував пропозиції Путіна щодо миротворців

Рано чи пізно, Росія рухне перед економічною потужністю Заходу. Перспективи України в цьому плані виглядають більш позитивно.

"Я сподіваюся, що Захід не дасть, щоб тут відбулися якісь зовсім вже драматичні події. Тобто, буде якась допомога. Довгостроково я б оцінював перспективи зростання української економіки більш позитивно, ніж російської. Ми розуміємо, де економічний центр світу, у кого основна економічна міць, і на чиєму боці цей центр".

Експерт із довготермінових стратегій Євген Глібовицький розповів, що російська система зазнає краху, бо занадто централізована.

Зараз ви читаєте новину «"Років двадцять, а може, і більше" — російський опозиціонер назвав строки агресії в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути