середа, 04 січня 2017 15:25

"Море позитиву, філософії та історії свого народу" - в АТО помер батько 4 дітей

У Краматорську на Донеччині помер 3 січня боєць Микола Войтов. Позивний "Ребе" поїхав на Донбас у червні 2014 року. Служив у полку "Київ". Там про загиблого говорять, як про найкращого бійця.

Микола Сергійович Войтов народився у Києві в червні 1979 року. У вересні 2016-го став батьком 4-ї дитини. Нещодавно найстарша дочка народила йому внука.

  Автомат бійця "Ребе"
Автомат бійця "Ребе"

"Ми пішли на шикування. Коля не вийшов. Коли ми прийшли до нього, він був вже холодний. Мав ішемічну хворобу серця", - розповіла Gazeta.ua побратим "Ребе" Ольга. Дівчина з ним жила у сусідній кімнаті.

"Море позитиву, філософії та історії свого народу. Історій і філософії українського єврея, який встав на захист свого будинку, своєї сім'ї. Який завжди знав, що сказати, вкладаючи в зміст слів багато більше, ніж ти очікуєш. Гімн України в його виконанні - це супер! Бракує слів. Колі немає з нами. Сьогодні його не стало. Вічна пам'ять тобі, "Ребе", - написав побратим померлого Сатаренко.

Зараз ви читаєте новину «"Море позитиву, філософії та історії свого народу" - в АТО помер батько 4 дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути