середа, 24 квітня 2019 14:03

Міноборони готує перші контракти з імпорту озброєння

Міноборони готує перші контракти з імпорту озброєння
Найближчим часом підпишуть перші контракти. Фото: з відкритих джерел

Міністерство оборони України завершує перемовини та підготовку щодо укладення перших контрактів із закупівлі озброєння для української армії з оборонними відомствами країн-партнерів. Про це розповів міністр оборони України Степан Полторак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Флот озброять катерами з ракетами "Нептун"

"Ведемо переговори щодо закупівлі засобів протиповітряної оборони, протитанкових засобів, засобів радіоелектронної боротьби, спостереження. Також спілкуємося щодо модернізації Повітряних сил. Думаю, що найближчим часом перші контракти безпосередньо між міністерствами оборони буде укладено", — сказав Полторак.

На початку року Верховна Рада схвалила законопроект №9122. Він надає можливість державним замовникам купувати продукцію, роботи та послуги оборонного призначення з-за кордону напряму без компаній посередників і спецекспортерів.

Зараз ви читаєте новину «Міноборони готує перші контракти з імпорту озброєння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути