середа, 09 серпня 2017 18:29

"Міг прострелити ногу за незначну провину" - кухар про життя серед бойовиків

"Міг прострелити ногу за незначну провину" - кухар про життя серед бойовиків
Бойовики залякують підлеглих зброєю. Фото: 112

40-річна жителька Донецької області розповіла про нелюдську поведінку бойовиків. Півтора роки вона працювала кухарем терористів.

Про це повідомили на сайті Донецької поліції.

"У мої обов'язки входило приготування їжі та прибирання приміщення кухні. Також кожного місяця я мала виїжджати до бойових позицій для приготування їжі у польових умовах для військових", - розказала жінка.

У 2015 році на вокзалі окупованого Донецька в неї викрали сумку. Згодом підійшов військовий та запропонував їй роботу. Мусила погодитися, бо не мала грошей і документів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДНР "віджимає" житло простих людей

"Мене завжди переслідувало почуття страху та незахищеності через те, що командир частини з позивним "Копьё" був надзвичайно жорстокий та непередбачуваний. Він міг прострелити ногу підлеглому навіть за незначну провину. Серед бойовиків було багато наркозалежних, які необережно поводилися зі зброєю", - зізналася кухар.

Жінка не витримала життя серед терористів і добровільно здалася українській владі. Завдяки програмі "На тебе чекають вдома " вона змогла повернутися до рідного села Криворіжжя Добропільського району.

Російський офіцер на окупованій Луганщині намагався зарізатися, бо керівництво не дало відпустку. Російське командування перестало видавати відпустки молодшому офіцерському складу. Найманці виїжджають на територію РФ за сімейними обставинами й на фронт більше не повертаються. Тепер покинути український Донбас їм не можна буде навіть через смерть близьких родичів.

Зараз ви читаєте новину «"Міг прострелити ногу за незначну провину" - кухар про життя серед бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути