понеділок, 07 жовтня 2019 11:12

"Ми залишатимемо свої позиції, а сепари імітуватимуть відхід" - військовий про розведення сторін на Донбасі

"Ми залишатимемо свої позиції, а сепари імітуватимуть відхід" - військовий про розведення сторін на Донбасі
Військові на Донбасі. Фото: Podrobnosti.ua

Основна проблема розведення сторін на окремих ділянках на Донбасі в тому, що українські воїни залишатимуть свої позиції, а найманці РФ імітуватимуть відхід. Так вважає комбат 93-ї бригади Сергій Плахотник.

"Лапоть, карту купи! А я тим часом куплю за ящик горілки квиток у перший ряд, щоб подивитись, як представники влади відвідають Петровське, а президент гарантуватиме безпеку його жителів. Хіба що влада сепарська. Покажіть хто-небудь на карті, що від Петровського до наших позицій від 1,5 до 3 км. Кров'ю тільки моїх чотирьох хлопців і потом декількох батальйонів будувались ті позиції. Та основна проблема у тому, що ми залишатимемо свої позиції, а сепари імітуватимуть відхід із нікому непотрібної Вікторівки і відійдуть саме на Петровське. І на предмет настроїв жителів цього села та сусідньої Стили ілюзій не може бути. Передайте Пристайку: його вже нає&@ли", - розповів Плахотник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Формулу Штайнмаєра" треба виконувати, бо під нею підписався Кучма - "слуга народу"

6 жовтня на Майдані відбулося віче "Ні капітуляції" проти так званої "формули Штайнмаєра".

1 жовтня 2019-го президент Володимир Зеленський повідомив, що Україна погоджується на "формулу".

Вона передбачає, що окупована частина Донбасу має отримати тимчасовий особливий статус у день проведення на цих територіях місцевих виборів. Якщо ОБСЄ визнає ці вибори демократичними, Верховна Рада має закріпити цей особливий статус на постійній основі.

Зараз ви читаєте новину «"Ми залишатимемо свої позиції, а сепари імітуватимуть відхід" - військовий про розведення сторін на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути