субота, 16 лютого 2019 12:32

Меркель назвала ситуацію на Донбасі далекою від врегулювання

Меркель назвала ситуацію на Донбасі далекою від врегулювання

Ситуація на Донбасі далека від врегулювання. Про це в ході виступу на на Мюнхенській конференції з безпеки (MSC-2019) заявила канцлер Німеччини Ангела Меркель, пише "Інтерфакс-Україна"

"Ми поки далекі від врегулювання. Ми обов'язково маємо посилити наші зусилля", - заявила Меркель.

Також вона додала, що ФРН підтримує санкції щодо Росії і Мінські угоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбас в'їхали вісім вантажівок з гуманітарною допомогою

"У відповідь на події в Україні у 2014 році в Уельсі ми заявили, що не лише боротьба з тероризмом, але і колективна оборона в рамках НАТО для нас - у пріоритеті", - зазначила канцлер ФРН.

Меркель також вказала, що НАТО "зможе досягти своїх цілей, якщо буде оперувати концепцією мережевої безпеки" і підкреслила, що "чисто військові підходи не працюють під час вирішення багатьох конфліктів".

Будь-який президент Росії, який прийде на зміну Володимиру Путіну, виведе війська з Донбасу і припинить підтримувати терористів "Л/ДНР". Також в оточенні президента РФ багато хто готовий віддати Крим заради зняття санкцій Заходу.

Таку думку висловив в ефірі ObozTV експерт з міжнародних питань Іван Яковина, коментуючи новий мирний план ОБСЄ щодо Донбасу.

Зараз ви читаєте новину «Меркель назвала ситуацію на Донбасі далекою від врегулювання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути