субота, 26 жовтня 2019 15:33

"Мені пофіг, з ким буде перемир'я" - Зеленський посперечався із бійцями

"Мені пофіг, з ким буде перемир'я" - Зеленський посперечався із бійцями
Зеленський відвідав військових в Золотому-4. Фото: скріншот

Президент Володимир Зеленський на Донбасі посперечався з українськими військовими та заявив, що йому все одно з ким підписуватиме перемир'я.

За словами Зеленського, наразі головне для держави – повернути території і припинити війну, в якій гинуть люди. Про це президент сказав добровольцям у Золотому, які виступають проти розведення військ біля селища, відповідне відео опублікував телеграм-канал "Останній блок-пост #Ні_Капітуляціїї".

Військові зазначили, що ті хто намагаються вкласти перемир'я з Росією, зазвичай отримують ще більші проблеми. Один із бійців навів приклад з історіїї країн, які йшли на компроміс з РФ, і через це зазнавали величезних втрат. Також військові наголосили, Україна підписуватиме перемир'я не з окупаційними "Л/ДНР", а з Росією.

"Та мені пофіг з ким воно (перемир'я, – Gazeta.ua) буде. Нам з вами пофіг. Нам треба території повернути та припинити вбивства", – відповів Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали жінку, яка допомагала бойовикам ДНР

Президент України Володимир Зеленський 26 жовтня приїхав в зону розведення сил - місто Золоте Луганської області. Президент поспілкувався з воїнами-добровольцями, які виступають проти відводу ЗСУ від лінії фронту.

Зараз ви читаєте новину «"Мені пофіг, з ким буде перемир'я" - Зеленський посперечався із бійцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

44

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути