неділя, 14 червня 2020 09:42

Маємо втрати: повідомили невтішні новини з Донбасу

Маємо втрати: повідомили невтішні новини з Донбасу
За минулу добу українські воїни знищили трьох та поранили щонайменше двох російських загарбників. Фото: Reuters

За минулу добу внаслідок обстрілів російського агресора загинув український військовий. Ще двоє отримали порання.

13 червня збройні формування Російської Федерації 15 разів порушили режим припинення вогню. Обстріляли українські позиції із заборонених 122 мм артилерійських систем, мінометів калібрів 120 мм та 82 мм. Також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, передає пресцентр Операції об'єднаних сил.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" поблизу Луганського агресор застосував артилерійські системи калібру 122 мм. Артилерію розмістив у Калінінському - на східній околиці Горлівки, поруч з будинками мешканців. Міномети калібрів 120 мм і 82 мм, станкові протитанкові гранатомети та великокаліберні кулемети застосовував по оборонцях Кримського. Також на підступах до Попасної.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики на Донбасі влучили міною в житловий будинок

З мінометів калібру 120 мм російський ворог відкривав вогонь біля Троїцького та Новозванівки. У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" обстріляв опорні пункти українських оборонців неподалік Авдіївки, Новотроїцького, Славного, Старогнатівки і Богданівки.

За даними розвідки, за минулу добу українські воїни знищили трьох та поранили щонайменше двох російських загарбників.

Від початку доби 14 червня російські збройні формування у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" тричі обстріляли з мінометів калібру 120 мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів оборонні укріплення неподалік населеного пункту Луганське.

В Авдіївці Донецької області підірвався військовий автомобіль. Поранення отримали 10 військовослужбовців Національної гвардії.

Зараз ви читаєте новину «Маємо втрати: повідомили невтішні новини з Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути