понеділок, 16 серпня 2021 14:06

"Мати відправила наглядати": троє братів разом воюють на Донбасі
4

Фото: Пресслужба Операції об'єднаних сил

Троє рідних братів - Назар, Олександр та Максим - воюють у складі 24-ї окремої механізованої бригади ім. короля Данила на Луганщині. Чоловікам 23, 22, 21 рік. Вони родом із Львівської області.

"У дитинстві хлопці разом грали у футбол та мріяли стати космонавтами або ж генералами. А зараз пліч-о-пліч боронять Україну на передовій", - розповіла пресслужба Операції об'єднаних сил.

Першим пішов до війська наймолодший - Максим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Двійки ставив і з уроків виганяв": колишні вчитель з учнем разом воюють на Донбасі

"За місяць мені мало виповнитися 19 років, коли я прийшов до військкомату, - розповідає боєць. - Вирішив, що хочу захищати нашу державу від ворога. Наступного дня мій вчинок повторив Сашко. Я був підлітком, коли розпочалися бойові дії на Донбасі. Відтоді знаю, що Росія – агресор. Я маю не пустити його до своєї рідної Львівщини. Хочу, щоб Україна була єдиною".

Згодом до молодших братів приєднався найстарший - Назар.

"Мати відправила за братами наглядати, – жартує він. – А якщо серйозно, ми завжди спілкуємось, підтримуємо один одного. Відчуття того, що поряд рідна людина, додає сил".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ветеран Петро Коханюк зібрав тисячі доларів для армії на заробітках

15 серпня російські найманці тричі порушили режим припинення вогню на Донбасі. Гатили з автоматичних станкових і ручних протитанкових гранатометів, стрілецької зброї та кулеметів по українських позиціях біля Світлодарська в Бахмутському районі й Катеринівки Мар'їнського району Донецької області, також поблизу Золотого-4 Сєверодонецького району Луганщини. Наші військові відкривали вогонь у відповідь.

Зараз ви читаєте новину «"Мати відправила наглядати": троє братів разом воюють на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути