середа, 12 липня 2017 17:41

Мати Агеєва просить в Порошенка помилування

Мати Агеєва просить в Порошенка помилування
Мати Агеєва не розуміє, як її син опинився на Донбасі. Фото: Real-vin.com

Мати полоненого бойовика Віктора Агеєва просить у Петра Порошенка помилування для єфрейтора. Стверджує, що позитивне рішення українського Президента стане для Агеєва "великим життєвим уроком".

Відео з її зверненням опублікувало видання "Новая газета".

Жінка просить дозволити побачення з сином. Висловлює готовність приїхати в Україну і взяти участь в переговорах щодо обміну військовополоненими.

"Мене запитують, як він потрапив туди (на Донбас — прим. Gazeta.ua). Але я можу сказати одне - що в сім'ї обговорювалася служба за контрактом (в російській армії – прим. Gazeta.ua). Я не можу зрозуміти, хто вплинув на мою дитину, і чому він опинився в тих місцях", - сказала мати Агеєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сущенка можуть обміняти на Агеєва — адвокат

24 червня потрапив в полон російський розвідник 22-річний Віктор Агеєв. За словами рідних полоненого, він закінчив строкову службу в лавах Збройних сил РФ та в березні 2017 року залишився служити там же, але за контрактом. В російському Міноборони стверджують, що солдат звільнився в запас.

Зараз ви читаєте новину «Мати Агеєва просить в Порошенка помилування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути