вівторок, 09 серпня 2022 10:49

Спецтема: Війна Росії проти України

Мародерство і "ротація" коханок окупантів: розповіли про події у Маріуполі

Мародерство і "ротація" коханок окупантів: розповіли про події у Маріуполі
Фіксують масовий виїзд родин, дружин та коханок російських військових із узбережжя Маріуполя. Фото: t.me/marik_news

У тимчасово захопленому окупантами Маріуполі Донецької області триває мародерство.

Після фонтану та льодового катка дійшла черга до системи поливу газонів, повідомив 9 серпня радник мера Маріуполя Петро Андрющенко в Telegram.

"Театральний сквер біля Драматичного театру. Системи поливу демонтують, викопують і (яка несподіванка) вони зникають у невідомому напряму", – ідеться в повідомленні.

Щодо окупантів, то в місті фіксують масовий виїзд родин, дружин та коханок російських військових із узбережжя Маріуполя.

"В побутових розмовах вказують причину "ротація". Самі військові повертаються в місця компактного розміщення на території Маріуполя. Продовжуємо відслідковувати ситуацію", – додав Андрющенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Банкір Ахметова став колаборантом, банк "вичистили під нуль"

Російські окупанти намагаються запустити порт у тимчасово захопленому Маріуполі. Ворог збирається використати залізничну колію для швидкого пересування потягів з порту до окупованої Волновахи.

У Маріуполі Донецької області росіяни продають місцевим мешканцям продукти з націнкою в 200–300%. Здирницькими цінами ворог обкрадає і без того змучене населення. Ціни шокують, адже в зруйнованому окупантами місті майже немає нормальної роботи.

У тимчасово захопленому Маріуполі місцеві жителі не мають нормального житла та доступу до води. Серед міста лежить купа сміття.

Російські терористи вимагають від маріупольських фермерів зібрати та віддати у власність "молодій республіці" весь врожай. Крім цього, їх примушують підписати юридичні папери по безоплатній передачі права власності на земельні ділянки та майно людям.

Зараз ви читаєте новину «Мародерство і "ротація" коханок окупантів: розповіли про події у Маріуполі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути