четвер, 21 липня 2022 11:36

Спецтема: Війна Росії проти України

Фермери стали кріпаками: розказали про нові "закони" у Маріуполі

Фермери стали кріпаками: розказали про нові "закони" у Маріуполі
Окупанти змушують маріупольських фермерів віддавати весь врожай. Фото: t.me/andriyshTime

Російські окупанти вимагають від маріупольських фермерів зібрати та віддати у власність "молодій республіці" весь врожай.

Крім цього їх примушують підписати юридичні папери по безоплатній передачі права власності на земельні ділянки та майно людям. Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко в Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Води немає, загиблих ховають лише за гроші: останні новини з Маріуполя

"Після цього їм заборонено евакуюватись в будь-який бік і вони зобов'язані працювати в наймі в рекетирів майже безкоштовно. Так виглядає сучасне кріпацтво Росії", – написав він.

Маріупольський порт готується до перевезення краденого зерна. В акваторії порту вже помічено четверте судно. Все вкрадене малими суднами класу річка-море будуть вести до пунктів перевантаження, що стоять у "нейтральних" водах у районі Керчі. З Керчі зерно перевантажуватимуть на великі судна. І звідти награбоване попливе в Сирію.

Зараз ви читаєте новину «Фермери стали кріпаками: розказали про нові "закони" у Маріуполі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути