пʼятниця, 03 серпня 2018 15:58

Маріуполь патрулюватиме поліція на конях

Близько 15 додаткових патрулів працюватимуть у Маріуполі на Донеччині.

Запуск туристичної поліції відбувся в рамках підготовки до проведення музичного фестивалю "MRPL CITY 2018", повідомляє ГУ НП в Донецькій області.

Автор: Поліція Донечччини
  Кінна поліція в Маріуполі
Кінна поліція в Маріуполі

"У складі туристичної поліції близько 20 поліцейських, які додатково пройшли навчання, а також 4 коней, 6 велосипедів, 2 мотоцикли. Нова службова техніка легка та сучасна, на якій можна миттєво дістатися до будь-якої точки, незважаючи на відсутність дороги", - повідомив начальник Головного управління Нацполіції в Донецькій області Микола Семенишин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хто такий Сенцов?" - мережу обурили слова поліцейського

Автор: Поліція Донечччини
  Кінна поліція в Маріуполі
Кінна поліція в Маріуполі

Найбільш ефективною формою патрулювання на пересіченій місцевості є кінна поліція, адже вершники можуть перескочити перешкоду, спуститися по сходах тощо. Кінний патруль було створено за сприяння міської влади та кінноспортивного клубу.

У Маріуполі під час матчу між місцевою командою та київським клубом "Динамо" виникла бійка між уболівальниками та правоохоронцями.

Зараз ви читаєте новину «Маріуполь патрулюватиме поліція на конях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути