середа, 29 серпня 2018 13:46

ЛНР готова розпрощатися з одіозним ватажком

ЛНР готова розпрощатися з одіозним ватажком
"Міністр" бойовиків ЛНР Ігор Корнет може втрати "посаду". Фото: Без Табу

У бандформуванні ЛНР можуть позбутися від "міністра внутрішніх справ" Ігоря Корнета, який свого часу вийшов переможцем у протистоянні з Ігорем Плотницьким.

Бойовики обговорюють не тільки відставку "міністра". Його місце може зайняти колишній польовий командир "Фома", чий батальйон колись роззброїла ПВК "Вагнера", передає Реальная газета.

Нині протерористичні блогери Луганська розповідають про сфабриковані Корнетом справи і корупційні схеми в "прокуратурі", які теж нібито відбувалися під контролем глави "МВС".

"Корнет сформував навколо себе злочинне (навіть за мірками угруповання ЛНР) середовище і контролює "МВС" з "генпрокуратурою", - зазначає ЗМІ.

Деякі джерела повідомляли про ймовірну відставку Корнета, але він вийшов на роботу.

"Одна відставка таки сталася. "Депутати" так званої "народної ради" ЛНР звільнили "заступника генерального прокурора" ЛНР Андрія Шаталова. Його зняли "за власним бажанням", однак пропозиція звільнити Шаталова з посади виходила від Пасічника", - повідомляється.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мера Слов'янська підловили на "дружніх стосунках" із терористами ДНР

Терориста Андрія Шаталова називають "людиною Корнета". Він, працюючи в "прокуратурі", не давав розслідувати справи проти "міністра внутрішніх справ".

Ватажки російських бандформувань ЛНР та ДНР "засвітили" своїх дружин у "республіці" Південній Осетії.

Зараз ви читаєте новину «ЛНР готова розпрощатися з одіозним ватажком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути