Ексклюзиви
пʼятниця, 05 квітня 2019 08:15

Ліквідували чотирьох: як минула доба на Донбасі

Ліквідували чотирьох: як минула доба на Донбасі
Як пройшла доба на Донбасі. Фото:НВ

Протягом минулої доби в районі проведення операції Об'єднаних сил терористи 10 разів обстріляли позиції українських підрозділів. Вісім разів застосувавши заборонену зброю.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід, окупанти з артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібрів 120 та 82 мм і великокаліберних кулеметів вели вогонь поблизу Лебединського, передає штаб ООС.

В районі Авдіївки українські позиції потрапили під вогонь з мінометів калібрів 120 та 82 мм, гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Неподалік населеного пункту Піски терористи обстріляли українських військових з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

В районі Талаківки бойовики застосували станкові протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. З автоматичних станкових гранатометів були обстріляні українські позиції біля Павлополя, а з протитанкового ракетного комплексу та станкових протитанкових гранатометів – поблизу Новоселівки 2.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Європейський суд з прав людини офіційно пред'явив позов Росії через збитий на Донбасі Боїнг

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ, з артилерійських систем калібру 152 мм був обстріляний взводний опорний пункт підрозділу Об'єднаних сил у районі Новотошківського.

Внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

За даними розвідки, минулої доби українські військові знищили чотирьох окупантів, двоє – були поранені.

Також була знищена одна одиниця військової техніки російсько-окупаційних військ.

Від початку поточної доби обстрілів позицій українських військ не зафіксовано.

На Донбасі від мін і вибухонебезпечних предметів з початку збройного конфлікту загинули або були поранені більш як 1000 мирних жителів.

Зараз ви читаєте новину «Ліквідували чотирьох: як минула доба на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути