пʼятниця, 14 серпня 2020 11:31

Лікарі рятують життя українського військового

Лікарі рятують життя українського військового
Військовий підірвався на міні. Фото: pexels.com

За життя тяжкопораненого 37-річного бійця ЗСУ борються в лікарні імені Мечникова у Дніпрі.

Старший солдат Олександр і його напарник підірвалися на протитанковій міні. Другий військовий загинув на місці, повідомив у Facebook головний лікар лікарні імені Мечникова Сергій Риженко.

Олександра у вкрай важкому стані авіацією доставили до Дніпра. У нього відкрита черепно-мозкова травма, десятки осколків прошили його тіло. Один з них зачепив око.

"Безліч осколків в голові, обличчі, шиї, грудній клітині, передній черевній стінці, в кінцівках. Переломи пальців рук і ніг, термічні опіки голови, обличчя, правої руки", - розповів про стан солдата Риженко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стрілецька зброя, гранатомет і міна на позиції: як окупанти провокують воїнів ЗСУ

Пораненого стабілізували, лікарі-офтальмологи змогли врятувати його праве око. Чоловіка чекає тривале лікування. Медики вірять, що солдат виживе.

2 військовослужбовців у Донецькій області підірвалися на невідомому вибуховому пристрої. Один із них загинув, повідомляє оперативно-тактичне угруповання "Схід".

Зараз ви читаєте новину «Лікарі рятують життя українського військового». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути