вівторок, 30 травня 2017 10:16

Лікарі борються за життя 20-річного бійця АТО

Лікарі борються за життя 20-річного бійця АТО
У Дніпрі лікарі борються за життя 20-річного бійця з Львівщини. Фото: УНН-Центр

27-28 травня до лікарні імені Мечникова у Дніпрі привезли трьох важко поранених бійців. Військові отримали поранення у Новозванівці на Луганщині, Красногорівці і Зайцевому на Донеччині. Повідомляє канал "34".

У всіх мінно-вибухові поранення. Двоє військових мають осколкові поранення кінцівок і голови. Їхньому життю нічого не загрожує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зняли вражаюче відео про українських військовополонених

Третій поранений - 20-річний Роман - у важкому стані. Чоловік родом з Львівщини.

"Хірурги з реаніматологами роблять усе можливе, щоб врятувати бійцям життя. Ми сподіваємось, що 20-річний хлопець виживе", – сказав головний лікар Сергій Риженко.

До лікарні бійця привезли із серйозним пораненням голови, грудей і живота. Боєць знаходиться на апараті штучного дихання. Лікарі провели операції із вилучення уламків з його голови. Але один застряг глибоко в мозку. Тому Романа чекає ще одна операція.

За минулу добу отримали поранення троє українських військовослужбовців. Російсько-окупаційні війська 50 разів обстрілювали позиції військових ЗСУ.

Зараз ви читаєте новину «Лікарі борються за життя 20-річного бійця АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути