Ексклюзиви
вівторок, 13 грудня 2016 10:15

Лавров визнав окуповані території частиною України

Лавров визнав окуповані території частиною України

Сергій Лавров знову заявив, що територія ДНР і ЛНР - частина України і українці мають розбиратися зі своїми проблемами в рамках держави.

Про це голова МЗС РФ сказав у студії РБК. Також Лавров похвалився, що Росія нібито добилася від терористів, щоб Л/ДНР залишилися частинами України.

"Ми виступаємо за те, щоб законні права Донецька і Луганська, як частини українського народу, поважали", - зазначив Лавров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захарченку в Москві подарували шоколадний пістолет

"Справа в тім, що Росія усілякими способами намагається зняти з себе відповідальність за Мінськ. Такі слова Лаврова нічого не спростовують. Гумконвої із РФ все одно їздитимуть на Донбас. Так званий парламент "республік" теж фінансують із Москви. А картинка повинна бути така: "мудріша старша сестра Росія" допомагає Україні. Це їх звичайна вистава, нічого нового", - пояснює Gazeta.ua політолог Ірина Лунь.

Зараз ви читаєте новину «Лавров визнав окуповані території частиною України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути