Ексклюзиви
понеділок, 12 грудня 2016 18:20

Захарченку в Москві подарували шоколадний пістолет

Захарченку в Москві подарували шоколадний пістолет

Захарченко і компанія відсвяткували 20 років організації "Земляцтво донбасівців" у Москві. До столиці РФ прилетіли Дмитро Трапезников, Олександр Тимофеєв, Денис Пушилін. Повідомляє novosti.dn.ua.

Главі незаконної організації ДНР Олександрові Захарченку і так званому "голові Народного ради" Денисові Пушиліну вручили шоколадні пістолети під час святкувань.

Співак Йосип Кобзон -голова цієї організації з 2014 року - заспівав пісню із сепаратистськими закликами "Ми з бессмертя". Перед піснею Кобзон закликав учасників словами: "Земляки, я хочу, щоб ми сьогодні згадали його!" Композицію співак присвятив убитому Арсену Павлову (на прізвисько Моторола).

Арсена Павлова помер 16 жовтня в результаті вибуху в ліфті. У "ДНР" заявляють, що за вбивством бойовика стоїть українська диверсійна група.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Міністр освіти" ЛНР обікрала "молоду республіку"

Понад два роки Донеччина перебуває під окупацією бойовиків. Після референдуму 11 травня 2014 року вони проголосили так звану Донецьку народну республіку. До війни на цих територіях мешкали 3,9 млн осіб, 2016-го - 2,3 млн. Ватажком так званої ДНР проголосили Олександра Захарченка. До війни він мав широкий профіль діяльності - від видання книжок до оптової торгівлі продовольством, алкоголем і тютюном.

Раніше донецький блогер розповів, хто є хто в "парламенті" ДНР.

Зараз ви читаєте новину «Захарченку в Москві подарували шоколадний пістолет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути