пʼятниця, 03 травня 2019 07:54

Квітневий призов у "бригаду 200": показали фото знищених бойовиків
6

Знищений бойовик Олексій Шашков
Фото: facebook.com/anatoliy.shtefanshtirlit
Знищений Бойовик Сергій Тереник
Бойовик Сергій Заблоцький помер від раку шлунка
Знищений бойовик Станіслав Політаєв
Знищений бойовик Ігор Сахно

Проросійські бойовики армії ЛДНР на Донбасі зазнають втрат від вогню у відповідь українських військових на передовій і від хвороб у тилу. Про це повідомляє офіцер ЗСУ Анатолій Штефан (позивний "Штірліц").

Так, за його даними 19 квітня в районі села Верхньошироківського (колишній Жовтень Новоазовського району Донецької області), що за 20 км на північний схід від контрольованого ЗСУ Маріуполя, був знищений 37-річний Олексій Шашков (позивний "Лукич"), що служив у "9 -му окремому штурмовому полку морської піхоти ДНР". Родом він був з підконтрольного Україні міста Бахмут (колишній Артемівськ).

У той же день загинув Станіслав Михайлюк із м. Ровеньки.

25 квітня "бригаду 200" поповнив Станіслав Політаєв із Донецька. А 27 квітня – Ігор Сахно. Обставини їхньої загибелі не повідомляють.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кількість ліквідованих на Донбасі бойовиків перевищує втрати ЗСУ

29 квітня в окупованому Донецьку від раку шлунка помер розвідник бойовиків 47-річний Сергій Заблоцький ("Прапор"), активно воював проти української армії 2014-15 роках. Він брав участь в окупації Ясинуватої і Пантелеймонівки, захоплював новий термінал Донецького аеропорту і навіть був нагороджений т.зв. медаллю ДНР.

Також 29 квітня безславну "бригаду 200" поповнив 23-річний Сергій Тереник ("Північ") з Горлівки, який раніше служив у "5-й окремій бригаді ДНР" кулеметником. Про нього відомо лише те, що до після школи кілька років працював охоронцем, а потім подався на службу до бойовиків.

Протягом року Об'єднані сили повернули під контроль України 24 км2 території Донбасу.

Зараз ви читаєте новину «Квітневий призов у "бригаду 200": показали фото знищених бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути