понеділок, 26 жовтня 2020 15:23

Квартирний скандал: Хомчак анонсував перевірку його службового житла

Квартирний скандал: Хомчак анонсував перевірку його службового житла
Хомчак відкидає інформацію про призов Тараса Тополі. Фото: пресс-служба Генштабу

Головнокомандувач Збройних сил України Руслан Хомчак призначив службову перевірку через оприлюднення даних про його третю квартиру.

Інформацію про призов фронтмена українського гурту "Антитіла" Тараса Тополі назвав фейком, повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

"Не відповідає дійсності й інформація щодо порушення мною житлового законодавства. Дані про нерухомість посадових осіб зазначено в щорічних деклараціях, з якими може ознайомитися будь-хто. У моїх деклараціях вказано, що отримані від держави житлові квадратні метри (83,1 кв. м) за попередніми місцями служби повернуто Міністерству оборони повною мірою, навіть більшою площею - 97 кв. м. Я не впевнений, що хтось так робив до мене", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слуги" розгнівали військових сепаратистськими питаннями

Фронтмен українського гурту "Антитіла" Тарас Тополя оприлюднив дані про отримання головнокомандувачем ЗСУ Русланом Хомчаком 3-ї квартири.

"Не дивлячись на очманілу реорганізацію медичних сил, масову ліквідацію посад, вивід за штат і звільнення професійних фахівців під виглядом реформи "типу як в НАТО", є і хороші новини! Генерал Збройних сил Руслан Хомчак розписав на головнокомандувача Збройними силами Руслана Хомчака ще одну квартиру. Третю! Тепер в столиці. Попередні він із службових зробив приватними, одну приватизував на матір, це так мило", - повідомив Тополя.

Зараз ви читаєте новину «Квартирний скандал: Хомчак анонсував перевірку його службового житла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути