Ексклюзиви
неділя, 23 квітня 2017 12:05

Крим повернуть майбутні покоління - експерт

Крим повернуть майбутні покоління - експерт
Карикатура на Володимира Путіна

У найближчі роки Україна не поверне Крим. Тому має зосередитися на важливішій проблемі.

Про це виданню "Обозреватель" розповів експерт Дмитро Снєгирьов.

"Не варто вирішувати два питання одночасно. Головне не забувати, що "Крим був, є і залишиться українським, але спочатку потрібно вирішити питання деокупації Донбасу. Це тимчасово окупована територія. Це визнають і Росія, і наші західні партнери. Крим же увійшов до складу РФ як територіальна одиниця", - розповів експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Криму підрахували, що відпочивати в Туреччині вдвічі дешевше

Снєгирьов додав, що говорити про повернення Криму можна буде після того, коли влада завоює довіру населення на анексованому півострові, переоснастить армію та перезавантажить економічну систему. Ситуацію з півостровом Дмитро Снєгирьов порівняв із конфліктом Франції та Німеччини щодо приналежності Ельзасу і Лотарингії, який продовжувався 40 років. Зрештою, Франція повернула собі обидві провінції.

Росія продовжує перетворювати окупований Крим на найбільшу військову базу у світі. Про це заявив президент Петро Порошенко у Лондоні.

Зараз ви читаєте новину «Крим повернуть майбутні покоління - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути