Ексклюзиви
середа, 20 липня 2022 09:15

Спецтема: Війна Росії проти України

Колять "Спутник": Андрющенко розказав про чергові знущання над маріупольцями

У тимчасово окупованому Маріуполі Донецької області росіяни проводять вакцинацію проти COVID-19 власною вакциною "Спутник".

Поки щеплення проводять без загального примусу. Втім, воно обов'язкове для деяких категорій. Про це повідомив радник міського голови Петро Андрющенко в Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Води немає, загиблих ховають лише за гроші: останні новини з Маріуполя

Вакцинуватися мають робітники, що пішли на роботу до окупаційної адміністрації. Зазначається, що у так званій ДНР запустили 62 пункти щеплення. У Маруполі він один.

"Найбільша цікавинка, тому що керівництво окупаційної влади та коло перших колоборантів були лідерами руху антивакцинації. Чекаємо на марші антиваксів в Маріуполі. Прийде спротив – звідки не чекали?" – написав Андрющенко.

Автор: t.me/andriyshTime
  У Маріуполі окупанти щеплюють людей проти COVID-19 власною вакциною "Спутник"
У Маріуполі окупанти щеплюють людей проти COVID-19 власною вакциною "Спутник"
У Маріуполі Донецької області основною залишається лікарня №2. Хворі на цукровий діабет можуть отримати інсулін лише тут і лише якщо "республіканські спеціалісти" ведуть прийом. За словами Андрющенка, для більшості хворих, які не живуть у Центральному районі отримати ліки – неможлива місія. В лікарні гостра нестача плазми. Переливання крові майже недоступне.Медицина в Маріуполі не просто в стані колапсу. Її просто немає навіть у мінімальному розумінні.
Зараз ви читаєте новину «Колять "Спутник": Андрющенко розказав про чергові знущання над маріупольцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути