Ексклюзиви
четвер, 21 жовтня 2021 11:30

Колишній бойовик утік від ватажків ЛНР по українську пенсію

Колишній бойовик утік від ватажків ЛНР по українську пенсію
Колишній бойовик ЛНР втікав від ватажків за українською пенсією. Фото: ssu.gov.ua

У Луганській області контррозвідники Служби безпеки України затримали колишнього бойовика так званої ЛНР.

Зловмисник намагався потрапити на підконтрольну українській владі територію для оформлення пенсії, повідомляє пресслужба СБУ.

"До лав бойовиків він приєднався в березні 2015 року. Брав участь у бойових діях проти сил антитерористичної операції та обслуговував ворожу військову техніку. Згодом залишив угруповання і переховувався на тимчасово окупованій території Луганщини", - ідеться в повідомленні.

Затриманому повідомили про підозру. Зараз вирішують питання щодо обрання забіжного заходу. Інформацію щодо причетності злочинця до скоєння інших тяжких і особливо тяжких злочинів перевіряють.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З ЛНР заборонили виїжджати по пенсії

Військовослужбовця ЗСУ посадили за ґрати на шість років за допомогу Росії та ДНР. Чоловік із 2020-го збирав і передавав ворогам розвідувальну інформацію. Військовий за допомогою месенджера повідомляв бойовикам ДНР про організаційно-штатну структуру, кількість особового складу, озброєння, місця дислокації, завдання, проведення навчань за участі міжнародних партнерів, пересування та морально-психологічний стан осібних підрозділів ЗСУ.

Зараз ви читаєте новину «Колишній бойовик утік від ватажків ЛНР по українську пенсію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути