середа, 22 травня 2019 15:30

"Канабіс у нас точно ще не легалізували?": соцмережі реагують на можливий референдум про мир із РФ

Автор: УНІАН
  І додав, що команда президента змушена шукати компроміси.
І додав, що команда президента змушена шукати компроміси.
Голова Адміністрації новообраного президента Андрій Богдан допускає проведення референдуму щодо мирних угод із Росією.
"Кінцеве рішення, якщо воно буде неоднозначно сприйняте суспільством, якщо там будуть точки, проблемні для сприйняття тими чи іншими, може бути винесене на референдум. Аби не якийсь політик приймав рішення, яке розколює суспільство, а саме суспільство прийняло таке рішення, чи підходять ті, чи інші домовленості", - заявив Богдан в ефірі "112-Україна".

Gazeta.ua підготувала реакцію соцмереж щодо цієї "пропозиції" голови АП.

Офіцер резерву Збройних сил України Роман Кулик називає це "елементарним перекладанням відповідальності за гіпотетичне рішення на "простий народ".

"Ой, Богдане, Богданочку, нерозумний сину", - Т. Шевченко", - пише ресторатор Всеволод Поліщук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Переговори з Росією - це український Брекзіт" - В'ятрович

Журналіст Аркадій Бабченко каже, що підтримує референдум, "аби кожен, хто хоче поразки, поставив за це галочку власною рукою".

Ветеран АТО і блогер Олексій Петров цитує Аль Капоне.

"Я не розумію всієї цієї вечірньої істерики з приводу слів Андрія Богдана щодо референдуму про домовленості з Росією, - коментує публіцист Віталій Портников. - Чого ви очікували? Людина призначена головою Адміністрації президента. Майже Богом. І вона просто говорить, що думає насправді, тому що більше не потрібно ховатися, брехати, бути на нелегальному становищі. Вона - господар, ми - ніхто. І якщо тільки Кремль дійсно є частиною цього плану - все вийде. І ми отримаємо державу в державі, що буде дивитися російське телебачення, жити в "русском мире" і голосувати на українських виборах. Неформальні кордони цієї держави потроху розширяться на весь схід і південь нашої країни. Ось вам і дві України в одній, союз Малоросії та Новоросії. А ще ця нікому не потрібна Галичина, забудьте. Так врастопирку і будемо жити. Бідно. Але мирно. І наші громадяни за це проголосують. Проголосують. Сьогодні немає нікого, хто міг би зупинити цей процес. Немає серед політичної еліти, немає серед народу. Просто нікого. Нікого, хто б зрозумів, що мова йде вже про реальний розкол країни, який може виявитися не за горами - надто вже стрімко все розвивається".

Офіцер ЗСУ Анатолій Штефан "Штірліц" стверджує, що він проти будь-яких референдумів, проти болю та остаточного руйнування України.

Блогер Alex Noinets пише, що "референдум потрібний, але якщо в ньому не зможе брати участь кожен із українців, які загинули під час цієї війни, то його результати не будуть релевантними".

Георгій Тука, заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій, про всяк випадок уточняє, чи не легалізували в Україні канабіс.
21 травня президент Володимир Зеленський призначив главою своєї Адміністрації Андрія Богдана, який є його радником із юридичних питань та юристом олігарха Ігоря Коломойського.
Зараз ви читаєте новину «"Канабіс у нас точно ще не легалізували?": соцмережі реагують на можливий референдум про мир із РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути