пʼятниця, 23 лютого 2018 11:41

Із бойовиків на Донеччині формують батальйон для відправки в Сирію

Із бойовиків на Донеччині формують батальйон для відправки в Сирію
Після масової загибелі російських кадровиків у Сирії Кремль наказав сформувати для відправки батальйон виключно з бойовиків ЛНР і ДНР. На фото - російські найманці в Сирії.

Командири бойовиків на Донбасі почали формувати батальйон із місцевих бойовиків для відправки в Сирію.

Про це у Facebook повідомив координатор "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук.

"Отримали наказ про термінове формування двох батальйонів по 500 чоловік кожен для участі в збройному конфлікті в Сирії. Батальйони наказали комплектувати тільки з числа місцевих бойовиків, не включаючи до них російських найманців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луганську поставили пам'ятник російським найманцям

Серед командування бойовиків поширюється інформація про те, що цей наказ викликаний великими втратами російських ПВК у Сирії останнім часом. Також командування обох "армійських корпусів" висловлює критичні зауваження до цього наказу, вказуючи на проблему хронічної неукомплектованості особовим складом частин і підрозділів", - написав Тимчук.

У приватному військовому формуванні "Вагнера" мета полягає не лише в охороні нафтопроводів, але і "утилізації" ветеранів Донбасу. Про це заявив отаман козацького товариства "Ховріно" Євген Шабаев.

Зараз ви читаєте новину «Із бойовиків на Донеччині формують батальйон для відправки в Сирію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути