Ексклюзиви
четвер, 12 квітня 2018 16:31

"Іхтамнет": у мережу виклали базу даних з російськими військами

"Іхтамнет": у мережу виклали базу даних з російськими військами
Розслідування розділені на дві групи: російське озброєння на Донбасі та підрозділи російської армії в агресії проти України, Грузії, Сирії. Фото: Сегодня

Міжнародна волонтерська група InformNapalm оприлюднила базу даних, яка доводить російську військову присутність в Україні, Грузії і Сирії.

Базу даних збирали 4 роки. В ній - 44 типи російської техніки та понад 1300 військовослужбовців з 89-ти формувань російської армії. Також можна побачити місце і час, де вони були зафіксовані. Про це повідомляє InformNapalm.

В одну базу помістили майже 1700 розслідувань. Вони систематизовані і розділені на дві групи: російське озброєння, виявлене на Донбасі, та підрозділи російської армії, що брали участь в агресії проти України, Грузії, Сирії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "На початку літа" - розповіли, коли від Росії чекати нових провокацій

У серпні 2014 року в зоні бойових дій на Донбасі загинув 101 російський кадровий офіцер. "Інформаційний спротив" опублікував списки росіян, які приїхали воювати з українськими бійцями.

Зараз ви читаєте новину «"Іхтамнет": у мережу виклали базу даних з російськими військами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути