понеділок, 06 лютого 2017 15:51

Хуг зустрічався із російськими військовими на Донбасі

Хуг зустрічався із російськими військовими на Донбасі

Заступник голови моніторингової місії ОБСЄ Александр Хуг каже, що особисто зустрічався на Донбасі з людьми, які стверджують, що вони служать у російській армії.

Про це він сказав в інтерв'ю "Українській правді".

"Справді, у наших звітах ви можете прочитати про випадки, коли ми зафіксували людей, які носили російську символіку. А також наші спостерігачі, включно зі мною, зустрічалися з людьми, які стверджують, що вони належать до підрозділів Російської Федерації. Наголошую, ці люди стверджували, що вони - частина цих підрозділів", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЛНР повісився російський військовий

Хуг зазначив, що висновки повинні робити сторони конфлікту.

"Так само, як це роблять представники уряду в Києві, представники уряду в Москві, Берні, наприклад. Місія не уповноважена визначати сторони конфлікту", - сказав він.

Спостерігачі місії ОБСЄ не виявили слідів крові у позашляховику, в якому загинув начальник управління міліції ЛНР полковник Олег Анащенко.
Зараз ви читаєте новину «Хуг зустрічався із російськими військовими на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути