Ексклюзиви
субота, 06 серпня 2022 11:08

Спецтема: Війна Росії проти України

"Хоч би що планували окупанти" – Зеленський показав життєствердні фото українців
9

Життєствердні фото українців і війни
Фото: t.me/V_Zelenskiy_official
Життєствердні фото українців і війни
Життєствердні фото українців і війни
Життєствердні фото українців і війни
Життєствердні фото українців і війни

В Україні вже шостий місяць триває розв'язана Росією повномасштабна війна. 164 дні українська нація героїчно протистоїть російському воєнному вторгненню.

Президент Володимир Зеленський показав нові світлини українців в умовах війни. Кадри голова держави оприлюднив в Telegram 6 серпня.

Він наголосив, що будь-які плани російських загарбників не повинні зупиняти українців захищати свою державу та піклуватися одне про одного.

"Хоч би що відбулося і хоч би що планували окупанти, ми маємо робити своє – захищати нашу державу та дбати одне про одного. Що ефективнішими всі ми будемо в цьому, то швидше здобудемо перемогу", – наголосив президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи готові українці поступитися територіями задля миру – опитування

На 20 червня 93% українців були упевнені в перемозі України у війні.

Водночас більшість українців упевнена, що для перемоги треба пів року чи навіть більше: так вважають 67% респондентів. У перемогу України за кілька місяців вірить чверть опитаних, за кілька тижнів – 6%.

Українським військовим вдалося перехопити стратегічну ініціативу в боях та змусити російського ворога перерозподіляти сили.

Успіхи наших воїнів, ймовірно, вперше дозволяють Києву розпочати активно формувати хід війни. Водночас російське командування змушене змінювати пріоритети зусиль у відповідь на українські контрнаступальні операції, вважають в американському Інституті вивчення війни (ISW) за підсумками 4 серпня.

Зараз ви читаєте новину «"Хоч би що планували окупанти" – Зеленський показав життєствердні фото українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути