неділя, 27 січня 2019 15:21

Хакери опублікували документи РФ щодо війни в Україні

Хакери опублікували документи РФ щодо війни в Україні
Хакери опублікували документи РФ щодо війни в Україні. Фото - Укрінформ

Проект Distributed Denial of Secrets опублікував документи з РФ, які отримав шляхом хакерського зламу. Більшість оприлюднених матеріалів пов'язані з російською війною в Україні.

Також в них йдеться про контакти між Кремлем та Російською православною церквою. Документи розмістили одночасно на веб-сайті DDoSecrets та в Інтернет-архіві.

Обсяг викладених в мережу матеріалів становить 175 гігабайтів.

Група DDoSecrets зазначила, що серед опублікованих документів є архів матеріалів з МВС Росії, які WikiLeaks відмовився публікувати у 2016 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У США звинуватили українських хакерів

Також доступ відкрили й до російських електронних листів та інших матеріалів, які отримала хакерська група "Шалтай Болтай". Матеріали щодо фальсифікації історії збиття в Україні малайзійського пасажирського літака рейсу МН17 у 2014 році та документи російського експортера зброї "Рособоронекспорт" — серед розсекречених файлів.

Журналістка Емма Бест з Бостона, яка допомагала створити платформу DDoSecrets, зазначила, що сайтом займається менше ніж 20 осіб і всі вони живуть у різних країнах.

У США звинувачують двох китайців в 45 кібератаках на великі компанії і держустанови країни.

Зараз ви читаєте новину «Хакери опублікували документи РФ щодо війни в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути