пʼятниця, 09 червня 2017 10:00

Готують танки: окупанти говорять про "наступ ЗСУ" на Донбасі

Готують танки: окупанти говорять про "наступ ЗСУ" на Донбасі

Терористи ЛНР прийняли рішення відправити свої підрозділи до танкової роти поблизу селища Сентянівка через нібито "високу ймовірність прориву підрозділів ЗСУ".

Про це на своїй сторінці у Facebook написав керівник групи "Інформаційний опір", народний депутат Дмитро Тимчук.
"Командування" 2-го АК ЛНР "намагається налагодити взаємодію між підлеглими підрозділами, які ведуть бойові дії на ділянці від Молодіжного до Донецького, на предмет маневру резервами", - повідомив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під час обстрілу Сартани троє військових отримали контузію

"Прийняли рішення приховано висунути до танкової роти в район південніше населеного пункту Сентянівка (колишній Фрунзе) для формування ударної групи на випадок "прориву підрозділів ЗСУ" в районі Сміливого. Таку можливість вважають ймовірною", - додав військовий експерт.

За минулу добу загинув один український військовослужбовець. Ще шестеро захисників отримали поранення. Російсько-окупаційні війська 45 разів порушували режим "тиші".

Зараз ви читаєте новину «Готують танки: окупанти говорять про "наступ ЗСУ" на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути