четвер, 27 грудня 2018 13:49

Готували теракти: в Україні викрили мережу російських агентів

Готували теракти: в Україні викрили мережу російських агентів
В Україні викрили мережу російських агентів. Фото: soldiersmothers.ru

У 11 областях України розкрили агентурну мережу бойових груп Головного управління Генштабу збройних сил Росії (ГРУ). Вони займалися підготовкою терактів і шпигунством.

"Розвідувально-підривні завдання плануються не тільки в Росії, але і на території Криму та окупованого Донбасу. Діяльність агентів інформаторських мереж розкрито у Києві і в усіх південно-східних областях", - повідомили на брифінгу СБУ у Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Великобританії російських журналістів запідозрили в шпигунстві

Шпигунів виявили, зокрема, у Миколаївській, Харківській та Одеській областях. Їхньою метою була розвідка проти армії України.

В Австрії заарештували екс-полковника Збройних сил країни, який працював на російську розвідку. 70-річного офіцера у відставці заарештували через імовірність втечі та можливого вчинення ним злочину.

Зараз ви читаєте новину «Готували теракти: в Україні викрили мережу російських агентів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути