пʼятниця, 14 грудня 2018 13:10

"Горлівку атакуватимуть хімбомбами": бойовики запустили черговий фейк

"Горлівку атакуватимуть хімбомбами": бойовики запустили черговий фейк
Бойовики лякають мешканців Горлівки хімічною атакою ЗСУ. Фото ілюстративне

Горлівку накриють хімічними бомбами.

Такі чутки розпускають бойовики серед мирних мешканців на окупованій Донеччині, повідомляє керівник "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук у Facebook.

"На тлі обіцяних Кремлем хімічних атак ЗСУ за допомогою іноземних військових фахівців в ДНР і ЛНР серед рядових бойовиків і місцевого населення поширюються всілякі чутки. Зокрема, про нібито підготовленому бомбардуванні Горлівки хімічними бомбами, про прибуття на фронт під Донецьком у розпорядження ЗСУ цистерн із отруйними газами з написами німецькою мовою під охороною "Правого сектора".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти хитрістю перевозять боєприпаси на передову

А також про те, що в низці прифронтових населених пунктів (зокрема, у деяких районах Маріуполя), де проживає "велика кількість проросійськи налаштованого населення", українське командування вже нібито "випробовує прислану Заходом хімічну зброю на місцевих жителях. У цілому спектр чуток досить широкий", - йдеться у повідомленні.

На Донбасі окупанти готують нові провокації – уже завезли партію пропагандистів, які мають знімати фейкові сюжети. Вони будуть говорити про те, як нібито ЗСУ наступають на Маріупольському напрямку.

Зараз ви читаєте новину «"Горлівку атакуватимуть хімбомбами": бойовики запустили черговий фейк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути