Ексклюзиви
вівторок, 26 грудня 2017 14:42

Ватажок бойовиків виклав подробиці про майбутні "вибори" в ДНР

Ватажок бойовиків виклав подробиці про майбутні "вибори" в ДНР
Терорист Олександр Ходаковський вважає, що результат "виборів" у ДНР уже відомий - проголосують за Олександра Захарченка. Фото: карикатура на несправедливі вибори

"Вибори" на окупованій Донеччині можуть не відбутися, бо бойовики вже отримали наказ голосувати за Олександра Захарченка.

Про це у соцмережах написав один із ватажків бойовиків Олександр Ходаковський, передає Depo.ua

"У п'ятницю покірливо, схиливши голови і піднявши руки, депутатський корпус виконає волю свого пана. Ця воля не була узгоджена з Москвою - це панічне рішення, покликане уникнути гри у вибори, під час яких все могло б піти дуже неоднозначно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В один час із Путіним — терористи визначились з датою виборів

Злякавшись провалу, ці ділки від "влади" вирішили просто використовувати свій ресурс і наше довготерпіння, щоб і далі продовжувати робити улюблену справу - грязелікування грошима і владою", - переконаний терорист.

Сам Ходаковський теж бере участь у нелегітимних перегонах. Він входить у двадцятку впливових бойовиків самопроголошеної ДНР.

Зараз ви читаєте новину «Ватажок бойовиків виклав подробиці про майбутні "вибори" в ДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути