пʼятниця, 11 травня 2018 13:08

"Гіркіну можуть віддати ЛНР" - російський опозиціонер

"Гіркіну можуть віддати ЛНР" - російський опозиціонер
Кремль може віддати терористові Гіркіну самопроголошену ЛНР, аби посилити свій контроль над окупованим Донбасом. Фото з відкритих джерел.

Кремль може віддати терористові Ігореві Гіркіну посаду "голови" самопроголошеної ЛНР, але ні за яких обставин не "повісить" на нього збиття малайзійського Boeing 2014 року.

Так вважає Іван Тютрін, відповідальний секретар Форуму вільної Росії, який зараз перебуває в політичній еміграції в Литві.

"Варіант якого б то не було Гіркіна в ЛНР цілком можливий з тієї простої причини, що принцип divide et impera (розділяй і володарюй) - це те, чим ФСБ і російська влада займаються регулярно. Знову ж таки, якщо ми виходимо з того, що Гіркіну відводиться певна роль для вирішення цілком певних політичних завдань. Сьогодні він в певній колоді. За певних обставин його можуть посунути туди або посунути назад.

Але я думаю, що ніяких довгострокових планів на нього немає, тому що в принципі рішення, які приймаються російським керівництвом, не розраховані на довгострокову перспективу. Вони дуже часто ситуативні або відносяться до вже дуже близького горизонту планування", - сказав Тютрін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Пахне великою війною" - терорист Бородай напророкував Росії невеселе майбутнє

Додав, що Кремль не готовий зробити Гіркіна відповідальним за катастрофу збитого терористами малайзійського Boeing влітку 2014 року, бо такий крок ще більше заплямує репутацію Володимира Путіна.

Зовнішня політика, яку веде президент РФ Володимир Путін, наближає Росію "до розпаду та втрати державності".Таку думку висловив російський терорист Ігор "Стрєлков" Гіркін в одному зі своїх інтерв'ю,

Зараз ви читаєте новину «"Гіркіну можуть віддати ЛНР" - російський опозиціонер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути