Ексклюзиви
субота, 26 листопада 2022 11:28

Спецтема: Війна Росії проти України

Гайдай розповів про успіхи ЗСУ на Луганщині

Гайдай розповів про успіхи ЗСУ на Луганщині
ЗСУ тримають оборону на руїнах села Білогорівка. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

На Луганщині під Сватовим та Кремінною військові Збройних сил України мають успіх на фронті. Під Білогорівкою росіяни атакують цілодобово, але ЗСУ тримають оборону на руїнах села.

Українські захисники йдуть у наступ у надважких погодних умовах, повідомив 26 листопада голова обласної військової адміністрації Сергій Гайдай в ефірі національного телемарафону, передає Gazeta.ua.

"Невське та Макіївка постійно піддаються обстрілам росіян. Злагодженість дій частково мобілізованих окупантів низька та все ж таки це купа бойовиків зі зброєю у руках", – зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лікарні та морги переповнені – Генштаб про втрати РФ на Луганщині

Водночас люди в регіоні не дуже хочуть покидати звільнені села.

"У Макіївці залишається близько 30 осіб, хоча в селі не залишилося жодної хати, яка не пошкоджена обстрілами. У Невському нині проживають близько 150 осіб", – додав Гайдай.

Погіршення погодних умов може суттєво сповільнити атаки окупантів на Бахмутському та Авдіївському напрямках, які зараз є чи не найскладнішими на Донбасі. Така ситуація може суттєво вплинути на хід бойових дій в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Гайдай розповів про успіхи ЗСУ на Луганщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути