субота, 24 грудня 2022 10:50

Спецтема: Війна Росії проти України

"Фронт наближається" – Гайдай розповів нові подробиці про деокупацію Луганщини

"Фронт наближається" – Гайдай розповів нові подробиці про деокупацію Луганщини
Росіяни знають, що у Невському залишається близько 150 місцевих жителів, тому запускають у бік села не лише ракети. Фото: Армія Inform

На Луганщині спроби росіян атакувати у напрямках Стельмахівки та Білогорівки були відбиті Збройними силами України.

Про ситуацію з деокупації регіону розповів 24 грудня глава військової адміністрації Луганської області Сергій Гайдай в ефірі національного телемарафону, повідомляє Gazeta.ua.

"Фронт наближається: зі Сватового окупаційна адміністрація поїхала у бік Луганська. Водночас окупанти продовжують обстрілювати звільнені села, зокрема, Невське та Макіївку. Іноді навіть туди намагаються прорватися ворожі танки", – ідеться в повідомленні.

Росіяни знають, що у Невському залишається майже 150 місцевих жителів, тому запускають у бік села не лише ракети С-300, а й іранські дрони-камікадзе, додав глава ЛОВА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луганщина в окупації: Гайдай розказав про критичну ситуацію в регіоні

Через значні втрати російських військ окупаційна влада продовжує перепрофілювання лікарень Луганської області у госпіталі. Так сталося з місцевими медзакладами в Біловодську та Марківці.

19 грудня у місті Старобільськ до хірургічного відділення районної лікарні, яке облаштоване під госпіталь, привезли майже 100 поранених військовослужбовців противника.

Зараз ви читаєте новину «"Фронт наближається" – Гайдай розповів нові подробиці про деокупацію Луганщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути